MPL Association

oth

De Medical Professional Liability Association (MPL Association) is een vereniging van meer dan 50 medische verzekeringsmaatschappijen die actief zijn in de sector van de medische aansprakelijkheid.

Alle leden zijn onderlinge verzekeringsmaatschappijen (mutuals) waarvan de eigenaars en bestuurders artsen en paramedici zijn. Samen verzekeren ze 60 % van de artsen en tandartsen met een privé-praktijk in de Verenigde Staten.

De internationale leden van de MPL Association verzekeren bovendien ongeveer 400.000 medische hulpverleners over de hele wereld.

De  MPL Association en haar leden verzekeren en verlenen bijstand aan meer dan 1.000.000 artsen en paramedici. De leden van de MPL Association bieden een betaalbare en betrouwbare verzekering voor beroepsaansprakelijkheid aan, los van de onbestendigheid van de commerciële markt.

Het bevorderen van een kwalitatief hoogstaande geneeskunde met een grotere zekerheid voor de patiënt is een van de voornaamste doelstellingen van de  MPL Association en haar leden.

Vragen over producten

02/209 02 01Of laat u opbellen ›

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend prijsinformatie.

Vraag een offerte ›

Contract afsluiten

Kies voor een duidelijk aanbod op maat aan scherpe prijzen.

Word nu sociëtaris ›

Schadegeval melden of een vraag over een klacht

02/209 02 07